Badrumsrenovering Solna

Badrumsrenovering i Solna

På Startile har vi mångårig gemensam erfarenhet av att installera, renovera och förbättra badrum helt i enlighet med våra kunders önskemål. Vi är verksamma i Solna, och utför även arbeten i Stockholm och dess kranskommuner. Vår främsta fokus ligger alltid på dig som kund, och att ditt badrum ska bli precis som du vill.
Det är ingen hemlighet att det finns en väldigt stor mängd bostäder i Solna och dess omnejd. Men gemensamt för samtliga är så klart att badrummet är oerhört viktigt. Intressant nog är det inte bara viktigt för att vardagen och livet i stort ska fungera, utan även för att både inomhusklimat och fastighetshälsa ska hålla så hög nivå som vi kommit att förvänta.

Vi tänker på helheten

Det är en hel del att tänka på när det kommer till badrumsrenovering. För att resultat ska bli bra så krävs verkligen ett helhetsperspektiv. Allt för ofta uppstår skador till följd av att en liten men viktig del glöms bort. Inte sällan har många personligen fått erfara att minsta felval av material kan få förödande konsekvenser. Därför rekommenderar vi att man alltid tar kontakt med personer som har erfarenhet av badrumsrenovering. Även om du planerar att göra en del av jobbet själv, så kommer inledande rådgivning och konsultering definitivt att hjälpa dig på vägen.
Vi har under årens lopp arbetat med de flesta sorts lösningar. Och är väldigt vana med att anpassa oss utifrån våra kunders önskemål.  Med hjälp av stora inköp och effektivt arbetssätt kan vi säkerställa kvalitativt resultat till ett bra pris. Självklart med såväl garanti som ansvarsförsäkring och relevanta certifieringar.

  • Duschkabiner, ångduschar och duschskärmväggar.
  • Sanitetsporslin så som tvättställ, badkar och toalettstolar. Oavsett om du vill ha moderna smarta lösningar eller traditionella pålitliga alternativ.
  • Tillförlitlig fuktspärr och tätskikt för att förhindra okontrollerad fuktspridning från vatten och ånga.
  • Smarta foglösningar som klarar av badrumsklimatet.
  • Dolda eller synliga rör för smidigare underhåll.
  • Golvlösningar så som natursten, våtrumsmatta, kakel eller klinker utifrån behov och önskemål.
  • Golvvärme för högsta möjliga bekvämlighet och fuktutdrivning.
  • Praktisk belysning för såväl funktion som mysfaktor.
  • Klimat- och miljöcertifierat material för dig som vill vara extra betryggad.

Oavsett du har en tydlig idé om vad du vill ha för resultat och material, eller om du vill ha tips och vägledning för att säkerställa bästa resultat, så ser vi fram emot att höra från dig. Vi vet att folks förväntningar numera är avsevärt mycket högre än tidigare, och vår främsta ambition är att se till att vi lever upp till dem. Det innebär en ständig strävan att matcha estetiska lösningar med hög funktionalitet och ett pålitligt resultat.

Kontakta oss
för enklare badrumsrenovering

Kontakta oss så tar vi tillsammans de nödvändiga stegen mot att säkerställa att ditt badrum blir som du önskar. Vi är flexibla, tillmötesgående och du kan vara säker på att vi alltid fokuserar på dina preferenser.  Vi garanterar även att vi aldrig kommer att försöka erbjuda något som du inte vill ha.