Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering i Stockholm

Har du funderat på att renovera ditt badrum? Att genomföra en badrumsrenovering kan vara både tidskrävande och komplicerat. Gör du det på egen hand riskerar du även att renoveringen inte godkänns av ditt försäkringsbolag, något som kan stå dig dyrt vid eventuella skador. Vi avråder därför alla utan yrkeserfarenhet av badrumsrenoveringar att försöka sig på att renovera ett badrum. Vi rekommenderar istället att du låter oss på Startile sköta det!

Vi på Startile har lång erfarenhet av att renovera badrum till konkurrenskraftiga priser. Vi har också alla certifikat för att renovera ett badrum tryggt utan att du senare behöver oroa dig för din försäkring. Här på vår hemsida kan du se bilder från våra tidigare arbeten. Vi på Startile är alltid noggranna med att föra en dialog med kunderna för att ta reda på deras önskemål och låta dem veta vad vi kan erbjuda. Det är vanligt att intresserade kontaktar oss med frågor angående priset på en badrumsrenovering. I och med att det är en svår fråga att svara på har vi en kostnadskalkyl på vår hemsida som du kan fylla i och automatiskt får du sedan ett uppskattat pris för badrumsrenoveringen. Det är dock viktigt att tänka på att det pris som presenteras i kostnadskalkylen inte är ett fast pris. Beroende på olika faktorer kan priset komma att skilja sig. Vi råder därför dig som är intresserad att kontakta oss för att diskutera kring dina önskemål och förhoppningsvis boka in ett hembesök.

Vi på Startile erbjuder hembesök för att undersöka ditt badrum och bland annat se i vilket skick det är. Lägger vi märke till eventuella komplikationer eller liknande så meddelar vi dig det och diskuterar det. Skulle vi komma till en överenskommelse med kunden är vi sedan ivriga att därefter sätta igång med rivnings- eller underarbetet innan vi avslutar badrumsrenoveringen med kakel och inredning innan du kan återgå till att använda ditt helt nyrenoverade och högkvalitativa badrum.

Vi erbjuder kvalitativa badrumsrenoveringar till ett konkurrenskraftigt pris. Vi samarbetar dessutom med finansbolaget Zensum hos vilka du kan ansöka om ett förmånligt lån för badrumsrenoveringen. På deras hemsida kan du på egen hand dessutom räkna ut ungefär hur mycket månadsbetalningen skulle bli om du finansierar renoveringen med ett lån. För oss på Startile kommer alltid hög kvalité att vara en prioritet. Vi uppmanar därför dig som är intresserad av att renovera ditt badrum att kontakta oss. Vänta inte, förverkliga din drömrenovering till ett konkurrenskraftigt pris och med hög kvalité!